Vi är ett väletablerat VVS-företag som utför alla vanligt förekommande rörläggnings-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service.

Rodens Värme & Sanitet AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag, kommuner och landsting i Roslagen och Stor-Stockholms område med omnejd.

Personal med över 200 års erfarenhet tillsammans

Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Då vi är väl förtrogna med arbetet i branschen sedan länge, garanterar en stabil stabilitet och leveranssäkerhet till våra kunder. 

Goda referenser finns.

Behöriga Rör/El/Kyla montörer. 

Rodens Värme & Sanitet AB är auktoriserade VVS-installatörer genom Säker Vatten som rörmokare och heta arbeten. Företaget följer rådande kollektivavtal och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Våra montörer innehar specialkompetenser inom värmepumpar och  el-behörighet.

Kvalitetssystem 9001 & 14001

Rodens Värme & Sanitet AB arbetar enligt det kvalitetsgrundande systemet ISO 9001 & 14001. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar och vi ger givetvis garantier på utförda VVS-tjänster. Företaget innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Rodens har blivit utsedda som tillväxtföretag DI Gasell. Vi har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

 

Välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig i nästa Bygg & VVS-projekt!