Rodens Värme & Sanitet AB


Vi är ett väletablerat VVS-företag som utför alla vanligt förekommande rörläggnings-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service.
Rodens Värme & Sanitet AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag,
kommuner och landsting i Roslagen och Stor-Stockholms område med omnejd.

.

.

Kontakta oss idag

.

.

Personal med över 200 års erfarenhet tillsammans


Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Då vi är väl förtrogna med arbetet i branschen sedan länge, garanterar en stabil stabilitet och leveranssäkerhet till våra kunder.
Goda referenser finns.

.

.

Behöriga Rörmokare


Rodens Värme & Sanitet AB är auktoriserade VVS-installatörer genom Säker Vatten som rörmokare och heta arbeten. Företaget följer rådande kollektivavtal och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Våra montörer innehar specialkompetenser inom oljebrännare, värmepumpar och begränsad el-behörighet.

.

.

Kvalitetssystem 9001 & 14001


Rodens Värme & Sanitet AB arbetar enligt det kvalitetsgrundande systemet ISO 9001 & 14001. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar och vi ger givetvis garantier på utförda VVS-tjänster. Företaget innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Rodens har blivit utsedda som tillväxtföretag DI Gasell. Vi har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget


Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.
Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa
Bygg & VVS-projekt!

.

.

.

Kontakta oss idag

.